Edi largohet nga shtepia e Big Brother


Edgari eshte larguar nga shtepia e Big Brother per aryse familjare, gjithsesi vendimi per tu rikthyer i takon atij pasi doli me vet deshiren e tij dhe jo nga votat e publikut. Per informacione tjera do ju informojm menjehere.